Meny & bordsbokning gällande galoppdagar

Under galoppsäsongen har vi tre olika koncept, beroende på viken typ av tävlingsdag det är. Vid dag-galopp så serveras en trevlig och god dagens lunch, vid kvällsgalopp och helggalopp blir det en underbar buffé. Vid stortävlingar serveras trerätters vid sittande bord, alltid säsongsanpassat.

Glöm inte att du behöver boka bord galopp-dagar (lunchgalopp se nedan), din bokning är bekräftad när du fått ett svarsmail! Du kan inte boka samma dag. I mån av plats kan du komma som drop in. Boka bord längst ner på sidan. Vid stortävlingar krävs förköp, se respektive tävlingsdag.

På lunchgaloppdagar finns det två sätt att äta i restaurangen:
1) Boka bord (görs enkelt längre ner på sidan), ni får då något av borden med bäst utsikt över banan. Maten serveras vid bordet och det ingår en liten dessert. Pris 230 kr.
2) Kom som vanlig lunchgäst, hämta din mat mat i luckan på restaurangen och sitt där det finns plats. Pris 130 kr.
Det serveras samtliga lunchgaloppdagar tre olika rätter (kött, fisk & vegetariskt) och det är samma rätter oavsett vilket av alternativen ovan du väljer.

SÖNDAG

5

MAJ

SÖNDAGSGALOPP 

Buffé med smaker från hela världen. 360 kr.

ONSDAG

15

MAJ

LUNCHGALOPP

“Lamm biryani” långkokt lamm, friterad lök, saffran, garam masala, basmatiris, gurk-raijta, mynta, koriander, kryddrostad mandel, lök & vitlökscrust

Kryddstekt fisk, vitvinssås smaksatt med anjovis, råmarinerad broccolisallad, potatismos, örter, rostad mandel, grön olja

“Tempeh biryani” kryddbrässerad tempeh, friterad lök, saffran, garam masala, basmatiris, gurk-raijta, mynta, koriander, kryddrostad mandel, lök & vitlökscrust

ONSDAG

22

MAJ

LUNCHGALOPP

Meny kommer.

ONSDAG

29

MAJ

LUNCHGALOPP

Meny kommer.

SÖNDAG

9

JUNI

SÖNDAGSGALOPP STOCKHOLMS STORA PRIS

Trerättersmeny, serveras vid bordet. 575 kr

Förrätt:
Ceviche på rökt torsk, ostronmajonnäs, rättika-blommor, jalapeno, fläder, krispiga chips på ört-tapioca, örter

Varmrätt:
Kryddgrillat ankbröst, grillsky, chiliolja, rotselleripuré smaksatt med fetaost, grillad vit sparris, krokett på anklår, chili-picklad endive, crust

Dessert:
Rostad jordgubbsglass, vispad vit choklad-pannacotta, glaserade jordgubbar, granola på pistachenötter, spansk körvel

Måste förköpas på Tickster, länk här.

TISDAG

18

JUNI

KVÄLLSGALOPP

Meny kommer.

TISDAG

25

JUNI

KVÄLLSGALOPP

Meny kommer.

TISDAG

2

JULI

KVÄLLSGALOPP

Meny kommer.

ONSDAG

10

JULI

LUNCHGALOPP

Meny kommer.

SÖNDAG

21

JULI

SÖNDAGSGALOPP

Buffé. Meny kommer.

ONSDAG

24

JULI

LUNCHGALOPP

Meny kommer.

Boka bord här

Vi bekräftar alltid din bokning via mail! Om du inte fått en bekräftelse senast dagen efter att du gjort din bokning kan du istället boka via mail bokabord@broparkkrog.se.