Meny & bordsbokning gällande galoppdagar

När säsongen är igång hittar du menyer nedan för varje aktuellt datum. Vi har tre olika koncept, beroende på viken typ av tävlingsdag det är. Vid dag-galopp så serveras en trevlig och god dagens lunch, vid kvällsgalopp och helggalopp blir det en underbar buffé, alltid med tema så man skall känna sig nyfiken varje gång man äter vår buffé. Vid stortävlingar kommer det serveras trerätters vid sittande bord, alltid säsongsanpassat. Glöm inte att du behöver boka bord dessa dagar (lunchgalopp se nedan)!  Vi hoppas verkligen få se Er alla i våra lokaler och äta, dricka och njuta av sporten. Boka bord längst ner på sidan.

Lunchgalopp:

På lunchgaloppdagar finns det två sätt att äta i restaurangen.

1. Man gör som förra året, bokar bord, då får man något av de bästa borden, det är bordsservering och det ingår en liten dessert, då är priset 220 kr.

2. Man kommer som vanlig gäst, man hämtar sin mat i luckan på restaurangen och man sitter där det finns plats, då är priset 120 kr.

Det serveras samtliga lunchgaloppdagar tre olika rätter, det är samma rätter oavsett vilket av alternativen ovan man väljer.

ONSDAG

5

OKT

LUNCHGALOPP

Persiljejärpar, gräddsås, lingon, pressgurka, potatismos, persiljesallad, lök, örter

Bakad lax, brynt smörskum, rostad blomkål, kokt potatis, blomkålssallad, nötter

Vegetariska järpar på formbar färs, gräddsås, lingon, pressgurka, potatismos, persiljesallad, lök, örter

SÖNDAG

16

OKT

SÖNDAGSGALOPP

Amerikansk brunch med fried chicken, buffalo ribs, våfflor, diverse sallader bland annat gott.
Efterrätt: Äppelpaj med vaniljsås  350 kr

SÖNDAG

23

OKT

SÖNDAGSGALOPP

Asiatisk brunch med teriyaki karré, fried rice, kimchi, tamago, satay kyckling, svamp bland annat.
Efterrätt: Bakad äggkräm smaksatt med vanilj, inkokta körsbär, kanderat ris. 350 kr

SÖNDAG

30

OKT

SÖNDAGSGALOPP MED SONGLINE CLASSIC (L)

Buffé med världenssmaker bland annat grillade pannbiffar, caesarsallad, rostad potatis, korvar, couscoussallad, nattbakad karré och hummus.
Dessert: Vispad kokospannacotta, inkokt äpple, mandel.  350 kr

ONSDAG

9

NOV

LUNCHGALOPP

Meny kommer

SÖNDAG

20

NOV

SÖNDAGSGALOPP

Höstbuffe med långkokt lammlägg, svamppaj, potatissallad, pumpapizzor med fetaost, grönkålssallad, kycklinglår bland annat.
Dessert: Pecannötspaj med whiskygrädde.  350 kr

LÖRDAG

26

NOV

LÖRDAGSSGALOPP

Förrätt: Sotad regnbågesfile, misomajonnäs, fänkål, äpple, rökt forellrom, puffat ris, chili olja.

Varmrätt: Kycklingballotine, rostad blomkålskräm, sky, crudite, hasselnötter, grillad blomkål, libbsticka.

Kaffe med något litet sött  350 kr

SÖNDAG

4

DEC

SÖNDAGSGALOPP

Julinspirerad buffé med sillar, lax, skinka, köttbullar och allt annat gott som hör årstiden till.  350 kr

SÖNDAG

11

DEC

SÖNDAGSGALOPP

Julinspirerad buffé med sillar, lax, skinka, köttbullar och allt annat gott som hör årstiden till.  350 kr

SÖNDAG

18

DEC

SÖNDAGSGALOPP

Julinspirerad buffé med sillar, lax, skinka, köttbullar och allt annat gott som hör årstiden till.  350 kr

Boka bord här

Vi bekräftar alltid din bokning via mail! Om du inte fått en bekräftelse senast dagen efter att du gjort din bokning kan du istället boka via mail bokabord@broparkkrog.se.