Välkommen till oss på Bro Park Krog!

Stockholm Catering heter vi, det är vi som sedan 1 juli 2021 huserar i köket på Bro Park Krog. Vi har jobbat med mat och event i 20 år och är otroligt glada att nu fått utvidga vår verksamhet med denna pärla till krog och plats. Vi kommer smyga igång med lite olika upplägg, för att sedan låta den 1 september bli startdatum får hela vårt koncept. Vi hoppas verkligen få se Er alla i våra lokaler och äta, dricka och bara njuta av sporten.

Vi kommer att göra det riktigt trevlig på nedre plan, i fiket, där kommer det bli en dansk touch med influenser från både Köpenhamn och Klampenborg. Goda mackor, smörrebröd ibland, kanske en enkel och god ”Dagens”, spännande kontinental streetfood ibland, det kommer med andra ord att vara blandat och varierat. Men med ett danskt tema så är det självfallet äkta dansk pölse, Hof och wienerbröd ett måste på menyn alla tävlingsdagar.

En trappa upp i restaurangen kommer vi att ha tre olika koncept, beroende på viken typ av tävlingsdag det är. Vid dag-galopp så serveras en trevlig och god dagens lunch, vid kvällsgalopp och helggalopp blir det en underbar buffé, alltid med tema så man skall känna sig nyfiken varje gång man äter vår buffé. Vid stortävlingar kommer det serveras trerätters vid sittande bord, alltid säsongsanpassat.

Vi serverar lunch vardagar kl. 10.00-13.00. För dem som jobbar inom hästsporten och på Bro Park lovas ett riktigt bra luncherbjudande. För alla er andra kan vi lova god mat i en underbar miljö, och mycket lätt att parkera.

 

  Här hittar du allt du behöver veta om Svensk Galopp och Bro Park.