Meny & bordsbokning gällande galoppdagar
Under galoppsäsongen har vi tre olika koncept, beroende på viken typ av tävlingsdag det är. Vid dag-galopp så serveras en trevlig och god dagens lunch, vid kvällsgalopp och helggalopp blir det en underbar buffé. Vid stortävlingar serveras trerätters vid sittande bord, alltid säsongsanpassat.
Glöm inte att du behöver boka bord galopp-dagar (lunchgalopp se nedan), din bokning är bekräftad när du fått ett svarsmail! Du kan inte boka samma dag. I mån av plats kan du komma som drop in. Boka bord längst ner på sidan. Vid stortävlingar krävs förköp, se respektive tävlingsdag.
På lunchgaloppdagar finns det två sätt att äta i restaurangen:
1) Boka bord (görs enkelt längre ner på sidan), ni får då något av borden med bäst utsikt över banan. Maten serveras vid bordet och det ingår en liten dessert. Pris 230 kr.
2) Kom som vanlig lunchgäst, hämta din mat mat i luckan på restaurangen och sitt där det finns plats. Pris 130 kr.
Det serveras samtliga lunchgaloppdagar tre olika rätter (kött, fisk & vegetariskt) och det är samma rätter oavsett vilket av alternativen ovan du väljer.
ONSDAG
15
MAJ
LUNCHGALOPP
“Bangers & mash” grillad kalvkorv, karamelliserad löksky, potatismos smaksatt med gräslök, krispig lök,
isad silverlökssallad, porterpicklade senapsfrön
Kryddstekt laxfilé, broccolipuré, råstekt broccoli, råmarinerad broccoli, blåmusselsås, grön olja, rostat ris, örtsallad
Vegetarisk chorizo, karamelliserad löksky, potatismos smaksatt med gräslök, krispig lök, isad silverlökssallad, porterpicklade senapsfrön
ONSDAG
22
MAJ
LUNCHGALOPP
“Enchilada chili colorado” gratinerad tortilla fylld med långkokt chili på högrev, ancho, chipotle, molé-sås, pico de gallio, koriandergräddfil, fetaost, koriander, mynta, sesamfrö, nötter
“Fish n chips” panerad kolja, tartarsås, mushy peas, mynta, citron, pommes frites, örtmarinerad gurksallad, krasse
Enchilada med chili på jackfruit, ancho, chipotle, molé-sås, pico de gallio, koriandergräddfil, fetaost, koriander, mynta, sesamfrö, nötter
ONSDAG
29
MAJ
LUNCHGALOPP
“Bro fried chicken” friterat kycklingbröst, chipotle-majonnäs, red hot slaw, rostad klyftpotatis, salladslök, örter, krispig lök
Galoppens varmrökta laxfilé, nobissås, färskpotatissallad, spenat, sockerärtor, rädisor, dill, gräslök, tapiocachips
Varmrökt rotselleri, nobissås, färskpotatissallad, spenat, sockerärtor, rädisor, dill, gräslök, tapiocachips
SÖNDAG
9
JUNI
SÖNDAGSGALOPP STOCKHOLMS STORA PRIS
Trerättersmeny, serveras vid bordet. 575 kr
Förrätt:
Ceviche på rökt torsk, ostronmajonnäs, rättika-blommor, jalapeno, fläder, krispiga chips på ört-tapioca, örter
Varmrätt:
Kryddgrillat ankbröst, grillsky, chiliolja, rotselleripuré smaksatt med fetaost, grillad vit sparris, krokett på anklår, chili-picklad endive, crust
Dessert:
Rostad jordgubbsglass, vispad vit choklad-pannacotta, glaserade jordgubbar, granola på pistachenötter, spansk körvel
Måste förköpas på Tickster, länk här.
TISDAG
18
JUNI
KVÄLLSGALOPP HÄSTSPORTENS DAG
Meny kommer. Bokade bord från 17.20.
TISDAG
25
JUNI
KVÄLLSGALOPP
Meny kommer.
TISDAG
2
JULI
KVÄLLSGALOPP
Meny kommer.
ONSDAG
10
JULI
LUNCHGALOPP
Meny kommer.
SÖNDAG
21
JULI
SÖNDAGSGALOPP
Buffé. Meny kommer.
ONSDAG
24
JULI
LUNCHGALOPP
Meny kommer.
Med reservation för ändringar i menyn på grund av råvarutillgång.
Boka bord här
Vi bekräftar alltid din bokning via mail! Om du inte fått en bekräftelse senast dagen efter att du gjort din bokning kan du istället boka via mail bokabord@broparkkrog.se.